Χωρίς μετρό, τραμ – Στάση εργασίας ΗΣΑΠ

Χωρίς μετρό, τραμ – Στάση εργασίας ΗΣΑΠ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα ταλαιπωρίας η σημερινή για το επιβατικό κοινό, καθώς ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι συρμοί του μετρό και το τραμ. Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες προχωρούν σε κινητοποιήσεις αντιδρώντας στις προβλέψεις του πολυνομοσχεδίου.

Τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισής του από τη Βουλή, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα όλη την ημέρα. Οι εργαζόμενοι στο μετρό προσανατολίζονται και αυτοί σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα.

Σε τρίωρη (12 μ.-3 μ.μ.) στάση εργασίας προχωρούν τη Δευτέρα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, που σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς ελληνικό αεροδρόμιο. Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα τα πλοία σε όλη τη χώρα, ενώ 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας.

Στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ, που προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Το ΕΚΑ και η ΓΣΕΕ διοργανώνουν συλλαλητήρια στο Σύνταγμα και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Τετράωρη στάση εργασίας κήρυξε για τη Δευτέρα και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή