Σε βάθος 12 μέτρων στη λίμνη Βόλβη βρέθηκε η βάρκα – Εξακολουθούν να αγνοούνται οι ψαράδες

Σε βάθος 12 μέτρων στη λίμνη Βόλβη βρέθηκε η βάρκα – Εξακολουθούν να αγνοούνται οι ψαράδες

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων που αγνοούνται από χθες στη λίμνη Βόλβη. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ανάμεσά τους και η καταδυτική ομάδα της 2ης ΕΜΑΚ.

«Η βάρκα βρέθηκε στο βυθό της λίμνης μαζί με τα δίχτυα, σε βάθος 12 μέτρων», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 fm", ο Συντονιστής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, Δημοσθένης Αναγνωστάκης.

Ο ίδιος είπε ότι «η βάρκα είναι αντεστραμμένη στον πυθμένα σε βάθος 12 μέτρων και με τη συνδρομή ψαράδων θα γίνει σήμερα προσπάθεια ανέλκυσης των διχτυών και πρόσθεσε ότι ο βυθός είναι μαλακός και το έργο είναι δύσκολο». Στην επιχείρηση συμμετέχει και ομάδα του στρατού, η ταξιαρχία της Ρεντίνας με δικά της σκάφη. Οι παράκτιες περιπολίες συνεχίζονται αλλά είναι δύσκολες καθώς στην περιοχή υπάρχουν έλη», τόνισε.

Οι ψαράδες, 40 και 70 ετών, επέβαιναν σε βάρκα η οποία ανατράπηκε.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή