Το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση

Το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κοιμητήριο της Νέας Μάρκης τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία του μουσικού-τραγουδοποιού Τζίμη Πανούση, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή το περασμένο Σάββατο από ανακοπή καρδιάς. 

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, πολιτικοί, αποχαιρέτισαν τον καλλιτέχνη, μεταξύ των οποίων ο Μανώλης Γλέζος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο  Φοίβος Δεληβοριάς, ο Βασίλης Λέκκας, ο Διονύσης Σχοινάς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και άλλοι.

Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η ΑΕΚ, της οποίας ο εκλιπών ήταν φίλαθλος, το Εθνικό Θέατρο και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζίμης Πανούσης έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο μετά από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε στο σπίτι του. Λίγο καιρό πριν είχε καταρρεύσει στη σκηνή του Κυττάρου και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή