Δήμος Αθηναίων: Δεν έχει κατατεθεί αίτημα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Δήμος Αθηναίων: Δεν έχει κατατεθεί αίτημα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει κατατεθεί μέχρι τώρα αίτημα στον Δήμο Αθηναίων για την παραχώρηση της πλατείας Συντάγματος προκειμένου να διοργανωθεί το προαναγγελθέν συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Αυτό δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νέλλη Παπαχελά, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε με ψήφους οκτώ κατά και τρεις υπέρ, το αίτημα που υπέβαλε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, για την έκδοση ψηφίσματος στήριξης του συλλαλητηρίου.

Απαντώντας ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε αυτήν την πρόταση, τόνισε ότι «όποιος θέτει ζήτημα δημοψηφισμάτων και ψηφισμάτων για την ονομασία, το μόνο που επιδιώκει είναι να διχάσει τον ελληνικό λαό. Υποδαυλίζουν το μίσος. Υπεύθυνη για τον χειρισμό του ζητήματος είναι η επίσημη ελληνική κυβέρνηση, έχοντας απέναντί της τη δημοκρατική αντιπολίτευση. Σήμερα απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία». Ο κ. Καμίνης πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή