Μυστήριο με ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε σε χωράφι στη Μεσσηνία

Μυστήριο με ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε σε χωράφι στη Μεσσηνία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις αρχές ένα ανθρώπινο κρανίο το οποίο εντοπίστηκε σε χωράφι στη Μυρτοποταμιά Μεσσηνίας, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Το χωράφι το οποίο καλλιεργείται, είχε πρόσφατα ερευνηθεί από τις αρχές με αφορμή την εξαφάνιση 78χρονης η οποία παραμένει αγνοούμενη. Το κρανίο εντοπίστηκε την Τρίτη και η εξέτασή του από τον ιατροδικαστή αναμένεται να δώσει τα πρώτα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος. Αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, νέο ή ηλικιωμένο άτομο, καθώς και τον χρόνο του θανάτου του. Περισσότερα στοιχεία σε κάθε περίπτωση αναμένεται να δώσει η εξέταση DNA στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, oι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο μέχρι στιγμής, ενώ εκτιμάται πως το κρανίο είχε ίσως μεταφερθεί από κάποιο ζώο στην περιοχή που βρέθηκε, καθώς δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα. Πάντως την Τετάρτη αναμένεται να γίνει έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί το νερό στο ρέμα.

Το κρανίο μεταφέρθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της περιοχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή