Αντιδήμαρχος Αθηναίων: Να μην γίνει Γκάζι το Κολωνάκι

Αντιδήμαρχος Αθηναίων: Να μην γίνει Γκάζι το Κολωνάκι

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο ωράριο στη μουσική στα μπαρ του Κολωνακίου εφαρμόζει ο δήμος Αθηναίων. Το νέο ωράριο παρατείνεται, αλλά το ερώτημα παραμένει για το αν θα τηρείται και πόσο εύκολο είναι να ελεγχθεί.

Η απόφαση προβλέπει ότι τις τέσσερις πρώτες εργάσιμες ημέρες τα μπαρ θα μπορούν να παίζουν μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και τις αργίες θα έχουν μία ώρα επιπλέον, δηλαδή μέχρι τη 01:00. Τις Κυριακές θα ισχύει το ωράριο των καθημερινών.

Εξηγήσεις για την απόφαση επιβολής ωραρίου στη μουσική των καταστημάτων στο Κολωνάκι έδωσε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου της Αθήνας, Ανδρέας Βαρελάς.

«Η κατάσταση στην περιοχή του Κολωνακίου είχε ξεφύγει. Η δημοτική κοινότητα ακούγοντας τα παράπονα των κατοίκων πήρε αυτή την απόφαση για να μην γίνει σε όλα τα χαρακτηριστικά του Γκάζι επειδή υπάρχουν γύρω και κατοικίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρελάς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η συγκεκριμένη διάταξη είναι δύσκολο να εφαρμοστεί.

«Πιστεύω ότι το πρόβλημα θα μειωθεί. Ήδη υπάρχουν στοιχεία και καταστήματα που σταματούν να λειτουργούν με ανοιχτές πόρτες και υαλοπετάσματα», είπε μιλώντας στο «Θέμα», ενώ εξήγησε ότι «υπάρχουν 40 δημοτικοί αστυνομικοί στην Α΄ δημοτική κοινότητα που διεξάγουν ελέγχους με ηχόμετρα που πραγματοποιούν πολλές καταγραφές».

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο πρώτος δρόμος σε παραβάσεις το 2017 ήταν η Πατριάρχου Ιωακείμ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή