Ομιλία Πολάκη με υπόκρουση το «Μακεδονία ξακουστή»

Ομιλία Πολάκη με υπόκρουση το «Μακεδονία ξακουστή»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Επεισοδιακά» ήταν τα εγκαίνια δύο τοπικών μονάδων Υγείας των Χανίων από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, τμήμα της ομιλίας του οποίου είχε για ηχητική υπόκρουση το «Μακεδονία ξακουστή» από τα μεγάφωνα ενός αυτοκινήτου.

Λίγο αργότερα, ο κ. Πολάκης είχε αντιπαράθεση και με τον τέως δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.

Ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε στην πορεία των εργασιών για την κατασκευή των δύο μονάδων  και άσκησε κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά και στο Υπουργείο Υγείας.

 

Αμέσως μετά, τον λόγο έσπευσε να πάρει ο κ. Πολάκης, ο οποίος σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι «…για την ιστορία το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το τότε Τομεακό του Υπουργείου Υγείας, στο οποίο είχε γίνει κατ’ αρχήν ένταξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του Πλατανιά, του Πολυδύναμου (σ.σ. Περιφερειακού Ιατρείου) των Σφακίων, των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Χανίων», ενώ απευθυνόμενος στον κ. Σκουλάκη πρόσθεσε «με τη δική σου παρέμβαση, πρακτικά αφαιρέθηκε χρηματοδότηση από αυτά και πήγε σε αυτό εδώ. Και γλύτωσε η δουλειά…».

«Ψέματα…», φώναξε ο κ. Σκουλάκης.

«Εγώ δεν λέω ποτέ μου ψέματα», απάντησε ο κ. Πολάκης, για να εισπράξει την απάντηση: «μόνο ψέματα λες…»,

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή