Περιορισμένες θέσεις για το ελληνογαλλικό φόρουμ: «Ελλάδα, οι δρόμοι της ελπίδας»

Περιορισμένες θέσεις για το ελληνογαλλικό φόρουμ: «Ελλάδα, οι δρόμοι της ελπίδας»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περιοδικό Le Nouvel Observateur (όμιλος Le Monde) μαζί με την Καθημερινή και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2018 ένα ελληνογαλλικό φόρουμ με θέμα «Ελλάδα: οι δρόμοι της ελπίδας» σε συνεργασία με το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για δύο ημέρες, περίπου τριάντα ομιλητές, πολιτικές και οικονομικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη θα βρεθούν μαζί και θα συζητήσουν καίρια θέματα για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ενδεικτικά, στο φόρουμ αναμένεται να συμμετάσχουν από τη γαλλική πλευρά η υπουργός Ναταλί Λουαζό και ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία, ενώ από ελληνικής πλευράς θα λάβουν μέρος ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Το φόρουμ αναμένεται να κλείσει ο αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Είσοδος ελεύθερη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και είναι απαραίτητη η προκράτηση στο eventora.gr/lobs

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή