Μήνυμα Παυλόπουλου: Δεν φοβόμαστε τους εχθρούς μας

Μήνυμα Παυλόπουλου: Δεν φοβόμαστε τους εχθρούς μας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου κορυφώθηκαν σήμερα, με την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων, οι εκδηλώσεις για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων.

«Εμείς οι Έλληνες, λαός και έθνος της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε, όταν χρειάζεται και έναντι πάντων, τα σύνορά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία, που τώρα πια είναι σύνορα, έδαφος και κυριαρχία και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διεμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος αποδέχθηκε και την πρόκληση αξιωματικών να ανεβεί σε τεθωρακισμένο άρμα μάχης.

Ο κ. Παυλόπουλος έστειλε επίσης αυστηρά μηνύματα προς την Τουρκία και την ΠΓΔΜ, να σεβαστούν το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, κατά την αντιφώνησή του στην υποδοχή του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Αφού επισήμανε πως «είμαστε λαός της ειρήνης και της Δημοκρατίας, τιμούμε τους φίλους μας και τους σεβόμαστε, δεν φοβόμαστε τους εχθρούς μας», ο ΠτΔ απευθύνθηκε στην «φίλη και γείτονα Τουρκία», λέγοντας πως ο δρόμος του λαού της «δεν είναι κατά την Ανατολή, είναι κατά την Δύση και την Ε.Ε», με απαράβατους όμως, όρους και προϋποθέσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μήνυμα Παυλόπουλου: Δεν φοβόμαστε τους εχθρούς μας-1
Μήνυμα Παυλόπουλου: Δεν φοβόμαστε τους εχθρούς μας-2
Μήνυμα Παυλόπουλου: Δεν φοβόμαστε τους εχθρούς μας-3
Μήνυμα Παυλόπουλου: Δεν φοβόμαστε τους εχθρούς μας-4
Μήνυμα Παυλόπουλου: Δεν φοβόμαστε τους εχθρούς μας-5

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή