Επεισόδια με χούλιγκαν στην Καλλιθέα

Επεισόδια με χούλιγκαν στην Καλλιθέα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπλοκές ανάμεσα σε χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν λίγο μετά τις οκτώ στη συμβολή της Θησέως με την οδό Σαπφούς, έξω από το κτίριο που στεγάζει σύνδεσμο της ομάδας του Πειραιά.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν προσυγγεντρωθεί στην οδό Πανόρμου με σκοπό να μεταβούν στην Καλλιθέα για την αναμέτρηση του προημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Εθνικό και τους «πράσινους», φτάνοντας στη συμβολή των οδών Θησέως και Σαπφούς όπου βρίσκεται σύνδεσμος του Ολυμπιακού, συνεπλάκησαν με συγκεντρωμένους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Οι συμπλοκές ήταν ισχυρές με τους οπαδούς να πετούν εκατέρωθεν μολότοφ και καπνογόνα, ενώ στη συνέχεια επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες κάνοντας χρήση χημικών, έδωσαν τέλος στην ένταση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τη ΓΑΔΑ, οι δύο ομάδες των χούλιγκαν συγκρούστηκαν και οι συμπλοκές συνέβησαν ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και αστυνομικούς.

Δυνάμεις της αστυνομίας ακολουθούσαν την πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές επενέβησαν πριν προλάβουν να συναντηθούν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή