Τουρκικό θερμικό ραντάρ «σαρώνει» τα Ίμια (Βίντεο)

Τουρκικό θερμικό ραντάρ «σαρώνει» τα Ίμια (Βίντεο)

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όχημα του τουρκικού Λιμενικού με την ονομασία «Morad-1», το οποίο έχει ενσωματωμένο ραντάρ με θερμική κάμερα, έχει πάρει θέση απέναντι από τα Ίμια, όπως μεταδίδουν τουρκικές ιστοσελίδες.

Το İhlas Haber Ajansı, το οποίο δημοσιεύει και ένα βίντεο από το συγκεκριμένο όχημα που τοποθέτησε το τουρκικό Λιμενικο, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Το Morad-1, που ανήκει στην τουρκική ακτοφυλακή ήρθε στο Μπόντρουμ (σ.σ Αλικαρνασσό) για να επιτηρεί επί 24ωρου βάσεως τα Καρντάκ (σ.σ. Ίμια).

Το τουρκικό ραντάρ βρίσκεται σε απόσταση 3,5 μιλίων από τα Ίμια και στην επιτήρηση των τουρκικών αρχών θα συμβάλει ένα ελικόπτερο και δύο πλοία του τουρκικού λιμενικού, τα οποία επίσης θα βρίσκονται σε 24ωρη επαγρύμνηση», σημειώνει η τουρκική ιστοσελίδα.

Το ραντάρ με τις θερμικές κάμερες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τις νυχτερινές ώρες και τέθηκε σήμερα σε λειτουργία, προσθέτει το İhlas Haber Ajansı.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή