ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με φόντο το φαληρικό Δέλτα έκοψε την πίτα του 2018 η «Κ», σε κλίμα εορταστικό

03s13kath
03s32pita

Με φόντο το ιστορικό θωρηκτό «Αβέρωφ» στον ορίζοντα και με την πανοραμική θέα στην παραλιακή ζώνη της Αθήνας που προσφέρει το επίπεδο 5Α του νέου κτιρίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η «Καθημερινή» έκοψε την ετήσια πίτα της, λίγο πριν από την εκπνοή του Φεβρουαρίου.

me-fonto-to-faliriko-delta-ekopse-tin-pita-toy-2018-i-k-se-klima-eortastiko0
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε κλήρωση δώρων. Εδώ, ο Δ. Ρηγόπουλος συγχαίρει τον Απ. Λακασά, έναν από τους νικητές.

Ηταν η πρώτη φορά που η εφημερίδα μας αποφάσισε να εορτάσει αυτήν την ειδική περίσταση μακριά από την έδρα της στο Νέο Φάληρο και η επιλογή της τοποθεσίας στο ΚΠΙΣΝ ήταν όντως ιδανική.

me-fonto-to-faliriko-delta-ekopse-tin-pita-toy-2018-i-k-se-klima-eortastiko2
Αριστερά, Ελ. Βαρβιτσιώτη και Β. Κορδάς. Δεξιά, Αγγ. Ρέντουλας και Μ. Χαψούλα.

Πρώτος ανέλαβε να εκφράσει τις ευχές για ένα καλό και παραγωγικό έτος ο Αλέξης Παπαχελάς, λέγοντας πως ναι μεν η εποχή δεν είναι εύκολη αλλά πως όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας να προχωρήσουμε μπροστά. Το οφείλουμε, άλλωστε, καθώς στους ώμους μας πέφτει η ευθύνη να συνεχίσουμε την ίδια ποιότητα και ήθος στην ιστορική έκδοση, που ετοιμάζεται να κλείσει έναν αιώνα ζωής το 2019.

me-fonto-to-faliriko-delta-ekopse-tin-pita-toy-2018-i-k-se-klima-eortastiko4
Οι συνάδελφοι του περιοδικού «Κ»: από αριστερά Ν. Διαμαντίδη, Μ. Αθανασίου, Α. Δημουλάς, Ι. Χρονοπούλου, Μ. Ντάνου.

Ο εκδότης Θεμιστοκλής Α. Αλαφούζος ανέλαβε ύστερα να κόψει την πίτα με κομμάτια που αναλογούν σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της «Κ»: από τη σύνταξη και το πιεστήριο της εφημερίδος μέχρι το μάρκετινγκ, το εμπορικό τμήμα και τις οικονομικές υπηρεσίες. Οι προϊστάμενοι ήταν παρόντες για να ευχηθούν και εκείνοι τα καλύτερα για το 2018. Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων με περισσότερους νικητές από το τμήμα του πιεστηρίου, χειροκροτήματα και γέλια. Ιδού μερικές φωτογραφίες του εορταστικού κλίματος.

me-fonto-to-faliriko-delta-ekopse-tin-pita-toy-2018-i-k-se-klima-eortastiko6
Ο Ν. Βατόπουλος, αριστερά σε πηγαδάκι με Δ. Ρηγόπουλο και Π. Παπαδόπουλο, το νέο μέλος στην οικογένεια της «Κ».