Ποια είναι η αιτία θανάτου του 17χρονου που είχε εξαφανιστεί στην Πυλαία και βρέθηκε νεκρός

Ποια είναι η αιτία θανάτου του 17χρονου που είχε εξαφανιστεί στην Πυλαία και βρέθηκε νεκρός

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοπή καρδιάς είναι η αιτία θανάτου του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη που είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 21 Φεβρουαρίου του 2018, ενώ εντός του επόμενου διμήνου- τριμήνου, αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, από τις οποίες θα διαπιστωθεί η αιτία που την προκάλεσε, αφού πρώτα αποκλειστεί η ύπαρξη τυχόν τοξικών ουσιών στον οργανισμό του, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η επίκουρη καθηγήτρια, (Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ) Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση.

«Η νεκροψία- νεκροτομή έδειξε πως η αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «εφόσον δεν βρεθούν τυχόν τοξικές ουσίες στον οργανισμό του, η καρδιακή ανακοπή θα μπορούσε να επέλθει και από πολύωρη έκθεση στο κρύο». Σε ό,τι αφορά τον χρόνο θανάτου του, υπολογίζεται στο διάστημα μεταξύ 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ νοσηλευόταν στο παιδοψυχιατρικό τμήμα, με εισαγγελική εντολή, όπου είχε μεταφερθεί στις 21 Φεβρουαρίου από το κέντρο φιλοξενίας του ΑΧΕΠΑ.

Ο Αλέξανδρος Τανίδης είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια που λέγεται «παριλιστική σε ιδέες και αίσθηση μανίας καταδίωξης».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή