Ανεστάλη αναγκαστική είσπραξη για πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ

Ανεστάλη αναγκαστική είσπραξη για πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεστάλη με δικαστική απόφαση από το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής, η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης για πρόστιμο 44 εκατομμυρίων με τις προσαυξήσεις που είχε επιβληθεί στην εταιρεία ΣΕΚΑΠ, για πράξεις και παραλείψεις που εντοπίστηκαν ότι έγιναν προς της εξαγοράς της από την όμιλο του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

To δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση που είχε υποβάλει η εταιρεία δια του συνηγόρου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου, και ανέστειλε τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ που έφθασε τελικά στα 44 με προσαυξήσεις.

Την αίτηση για αναστολή είχε υποστηρίξει και οι εργαζόμενοι εκτιμώντας πως αν το δικαστήριο αποφάσιζε άλλως η εταιρεία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Πέραν όμως της συγκεκριμένης δικαστικής απόφασης, φέρει αριθμό 22 του 2018 εκκρεμούν στα δικαστήρια και άλλες προσφυγές, τόσο στο Διοικητικό Εφετείο όσο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με το πρόστιμο, εκκρεμότητες, οι οποίες ενδεχομένως επηρεάσουν τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή