Ρέθυμνο: Καλάσνικοφ, ούζι και χιλιάδες ευρώ θαμμένα σε χωράφι

Ρέθυμνο: Καλάσνικοφ, ούζι και χιλιάδες ευρώ θαμμένα σε χωράφι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, χθες, Τετάρτη στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της πόλης, 32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων και πυρομαχικών.

Η αστυνομία εντόπισε κρυμμένο σε χωράφι σημαντικό αριθμό οπλισμού, μεταξύ των οποίων δύο καλάσνικοφ, ένα οπλοπολυβόλο UZI, εννέα χειροβομβίδες και πάνω από 2.000 σφαίρες.

Ρέθυμνο: Καλάσνικοφ, ούζι και χιλιάδες ευρώ θαμμένα σε χωράφι-1

Επιπλέον, βρέθηκε, επίσης θαμμένο, και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 18.000  ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία όπλων, καθώς και έξ τραπεζικές επιταγές με τα στοιχεία του δράστη και αναγραφόμενο το συνολικό χρηματικό ποσό των 186.000 ευρώ.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 32χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ρέθυμνο: Καλάσνικοφ, ούζι και χιλιάδες ευρώ θαμμένα σε χωράφι-2

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή