Αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα

Αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, περιμένουμε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018. Νωρίς το πρωί και αργά το η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τις βραδινές και νυκτερινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες πιθανόν κατά τόπους πυκνές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 12 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 17 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 17, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19, και στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 8 έως 16 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ΕΔΩ πως θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή