Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πατησίων

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πατησίων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ένοπλη συμπλοκή και η απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου στην περιοχή των Πατησίων.

Υπενθυμίζεται ότι η ένοπλη συμπλοκή είχε γίνει στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Ξένου στα Πατήσι και κατά τη διάρκεια αυτής τραυματίστηκε σοβαρά, από πυροβόλο όπλο, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ στον τόπο της συμπλοκής είχαν βρεθεί εννέα κάλυκες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να συναντήσει 36χρονο υπήκοο Αλβανίας, με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές από αγοροπωλησία ναρκωτικών. Τότε συνεπλάκησαν και αντάλλαξαν πυρά με πιστόλια που έφεραν μαζί τους, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου.

Σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 36χρονος δράστης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή