Αιχμές συμβολαιογράφων για «συλλογικότητες που δημιουργούν κλίμα έντασης»

Αιχμές συμβολαιογράφων για «συλλογικότητες που δημιουργούν κλίμα έντασης»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αιχμές εναντίον «συλλογικοτήτων, που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης» οι συμβολαιογράφοι ενημερώνουν ότι σήμερα, Τετάρτη, ο μοναδικός πλειστηριασμός που θα διεξαχθεί σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια αφορά σε ακίνητο που δεν είναι πρώτη κατοικία και πως η οφειλή έχει προκύψει από επιχειρηματικό δάνειο.

Στην ανακοίνωση του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου «ενημερώνει ότι την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 ο μοναδικός πλειστηριασμός που διεξάγεται σε συμβολαιογραφείο της περιοχής των Εξαρχείων αφορά ακίνητο, που βρίσκεται στην Βούλα Αττικής για οφειλή που έχει προκύψει από επιχειρηματικό δάνειο ύψους 450.000 ευρώ».

Όπως επισημαίνεται, «δεν αφορά πρώτη κατοικία και ο ιδιοκτήτης – οφειλέτης – επιχειρηματίας δεν διαμένει στον εν λόγω χώρο, ο οποίος και είναι μισθωμένος».

«Για μία ακόμα φορά υπενθυμίζουμε σε μέλη συλλογικοτήτων, που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης ότι η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής των πλειστηριασμών είναι δημόσια και ως εκ τούτου σε περίπτωση που είναι δυσνόητα τα στοιχεία του εκάστοτε πλειστηριασμού αντί να παρερμηνεύουν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις παρέχουμε ενημέρωση αν και εφόσον πραγματικά την επιζητούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή