ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 14 εώς 23 Μαρτίου οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις

231214213937_7553-thumb-large-thumb-large

Από τις 14 Μαρτίου και ώρα 11:00 πμ έως τις 23 Μαρτίου στις 12:00 πμ, τα αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής

Βάσει της διάταξης του υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές αδελφών φοιτητών που περιλαμβάνεται στον νόμο για την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ν. 4521/2018 (Α΄ 38), «καμία οικογένεια δεν θα συντηρεί δύο επιπλέον σπίτια λόγω σπουδών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer3.it.minedu.gov.gr (ή την ιστοσελίδα του Υπουργείου) προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία  του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα) του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Μετά το πέρας της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Διαβάστε τη σχετική Υπουργική Απόφαση και διευκρινιστική εγκύκλιος:           

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
/
/