Συμβολαιογράφοι: Δεν αφορούν σε πρώτη κατοικία οι σημερινοί πλειστηριασμοί

Συμβολαιογράφοι: Δεν αφορούν σε πρώτη κατοικία οι σημερινοί πλειστηριασμοί

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επαγγελματικούς χώρους στην Πλατεία Καρύτση για οφειλές μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, καθώς και ένα διαμέρισμα στη Βούλα Αττικής για οφειλές εκατομμυρίων ευρώ αφορούν οι πλειστηριασμοί που είναι είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν σήμερα σε συμβολαιογράφο στην περιοχή του Συντάγματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς- Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς- Αιγαίου & Δωδεκανήσου, ενημερώνει ότι οι πλειστηριασμοί που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν χθες Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 ολοκληρώθηκαν και τα πλήρη στοιχεία, όπως αυτά προκύπτουν από τα επίσημα έγγραφα και την πλατφόρμα διαχείρισης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και αφορούν το είδος των ακινήτων και το πιστωτικό προφίλ των οφειλετών είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων. Σχετικά δε με τους 25 πλειστηριασμούς, που είναι προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, σε συμβολαιογράφο στην περιοχή του Συντάγματος, αφορούν επαγγελματικούς χώρους στην Πλατεία Καρίτση για οφειλές μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, καθώς και ένα διαμέρισμα στη Βούλα Αττικής για οφειλές εκατομμυρίων ευρώ. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις οι πλειστηριασμοί επίσης δεν αφορούν την κύρια κατοικία των οφειλετών.

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος θα εξακολουθήσει να παρέχει σχετική ενημέρωση με συνέπεια στον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο του ως θεματοφύλακα της νομιμότητας και της κοινωνικής ειρήνης, με σεβασμό στο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να έχουν έγκυρη ενημέρωση και με ευαισθησία.

Σε όλους εκείνους που έχουν αντιμετωπίσει με κάθε δυνατό μέσο και με αξιοπρέπεια τις οικονομικές δυσχέρειες που οφείλονται κατά κύριο λόγω στην κρίση της ελληνικής οικονομίας.

Άλλωστε αυτό που απαιτείται υπό τις δύσκολες αυτές συνθήκες είναι να παρέχεται επαρκής και έγκυρη ενημέρωση προς αποφυγήν λανθασμένων εντυπώσεων, που δυναμιτίζουν το κλίμα χωρίς να προσδίδουν καμία ουσιαστική υπηρεσία τόσο στη διαδικασία όσο και στην επίλυση των σχετικών προβλημάτων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT