ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κάθε στιγμή είναι αιώνας», λένε οι γονείς του λοχία Δ. Κούκλατζη

kathe-stigmi-einai-aionas-lene-oi-goneis-toy-lochia-d-koyklatzi-2239218

Συγκίνησαν για άλλη μια φορά οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που παραμένει για 16η ημέρα κρατούμενος σε φυλακή της Αδριανούπολης μετά τη σύλληψή του μαζί με τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη την 1η Μαρτίου στον Έβρο από Τούρκους στρατιωτικούς.

«Η αγωνία μας είναι ανείπωτη, κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» είπε χθες σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha ο πατέρας του λοχία, Νίκος Κούκλατζης συμπληρώνοντας: ««Πρέπει να οπλιστούμε με ψυχραιμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα παιδιά».

Από την πλευρά της η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα του κρατούμενου λοχία, συγκινημένη ανέφερε: «Προσεύχομαι και παρακαλώ το Θεό για να επιστρέψουν και τα δύο παιδιά».

«Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας. Το σπίτι μου είναι σκοτεινό γιατί μου λείπει ο Δημήτρης. Θέλω να γυρίσει, και να γυρίσει και ο Άγγελος».

«Θέλω να γυρίσει όχι σήμερα και αύριο, τώρα αν είναι δυνατόν» είπε η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη ενώ απευθυνόμενη στις Τουρκάλες μάνες που στέλνουν τα παιδιά τους στο μέτωπο του πολέμου είπε ότι «πιστεύω ότι με καταλαβαίνουν για το πόσο δύσκολο είναι να είναι αιχμάλωτο το παιδί σου σε καιρό ειρήνης»