Ο Αμβρόσιος για την αθώωσή του: Δεν είχα ποτέ αγωνία

Ο Αμβρόσιος για την αθώωσή του: Δεν είχα ποτέ αγωνία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που οι αντιδράσεις για την αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιου, ο ίδιος σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου, μιλώντας σε τοπικό μέσο.

«Είμαι πολύ συγκινημένος από την επιτόπια και ολημερίς συμπαράσταση του κόσμου, τον οποίο ουδέποτε υποκίνησα να το πράξει» ενώ ευχαρίστησε παράγοντες, κληρικούς, πολίτες κι αιρετούς για την «ουσιαστική τους παρουσία στο δικαστήριο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Παναιγιαλεία» και πρόσθεσε, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της απόφασης:

«Ηρέμησα, αν και δεν είχα ποτέ αγωνία γι’ αυτή».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης αθωώθηκε πριν από 4 ημέρες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, για παράβαση μίας σειράς άρθρων του ποινικού κώδικα, έπειτα από μήνυση που είχε υποβληθεί εναντίον του.

Η μήνυση αυτή είχε υποβληθεί μετά την ανάρτηση που είχε κάνει ο μητροπολίτης στο προσωπικό του ιστολόγιο, έπειτα από την κατάθεση προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου, που αφορούσε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο περιελάμβανε και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή