ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξανά από την αρχή τον… Δεκέμβριο η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

xana-apo-tin-archi-ton-amp-8230-dekemvrio-i-diki-gia-to-tachydromiko-tamieytirio-2239766

Μετά από ακροαματική διαδικασία που έχει διαρκέσει ήδη ενάμιση χρόνο, η δίκη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οδηγήθηκε σε αδιέξοδο κα θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή, λόγω αποχής της προέδρου του Δικαστηρίου και ελλείψει αναπληρώσεώς της από άλλο δικαστικό λειτουργό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε σε δανειοδοτήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί διοικήσεως Αγγελου Φιλιππίδη, ορίστηκε να ξεκινήσει εκ νέου, με άλλη δικαστική σύνθεση, τον προσεχή Δεκέμβριο και συγκεκριμένα στις 3 του μήνα.

Η πρόεδρος της δίκης Μαρία Κουτέρη, κατά της οποίας είχε ήδη υποβληθεί αίτημα εξαίρεσης, υπέβαλε μόνη της δήλωση αποχής, η οποία και έγινε δεκτή με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί, καθώς λόγω ελλείψεων σε δικαστές δεν είχε οριστεί αναπληρωτής σε αυτή τη δίκη όπως και σε πολλές άλλες που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ακροαματική διαδικασία για τη δίκη του Τ.Τ. που έχει διαρκέσει ενάμιση χρόνο, είχε αναλωθεί σε διαδικαστικά θέματα κατά κύριο λόγο και δεν είχε ολοκληρωθεί ούτε η εξέταση του πρώτου μάρτυρα.