Βέλγοι φοιτητές ξεναγούνται στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Βέλγοι φοιτητές ξεναγούνται στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βέλγοι φοιτητές ξεναγούνται αυτές τις ημέρες στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, 68 φοιτήτριες από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας στο Βέλγιο επισκέφθηκαν σήμερα το Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο εκπαιδευτικής αποστολής σε χώρες του εξωτερικού που πραγματοποιούν για επαφή με το αντικείμενο σπουδών τους, θεωρητικά και πρακτικά. Ηδη έχουν πραγματοποιήσει και άλλες τέτοιες αποστολές.

Βέλγοι φοιτητές ξεναγούνται στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών-1

Στο ιστορικό κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία, τις δραστηριότητες και το έργο του ΕΚΠΑ και του Τμήματος Φαρμακευτικής. Την εκπαιδευτική αποστολή υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Πρύτανης, καθηγητής Μ.-Α. Δημόπουλος, και ο Αναπληρωτής Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων, καθηγητής κ. Κ. Μπουραζέλης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ΕΚΠΑ και στις διεθνείς σχέσεις του.

Βέλγοι φοιτητές ξεναγούνται στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών-2

Ακολούθως καλωσόρισε τους φοιτητές και το συνοδεύον διδακτικό προσωπικό ο Πρόεδρος του Τμήματος Φαρμακευτικής, καθηγητής κ. Δ. Ρέκκας, ενώ το τη φυσιογνωμία και τις δραστηριότητες του Τμήματος παρουσίασε ο επίκουρος καθηγητής κ. Β. Καραλής. Ακολούθησαν εστιασμένες παρουσιάσεις του ερευνητικού έργου των δύο Τμημάτων από 6 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΕΚΠΑ και αντίστοιχα από 6 φοιτητές του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας. Στη συνέχεια τα μέλη της αποστολής βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φαρμακευτικής.

Βέλγοι φοιτητές ξεναγούνται στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών-3

Στην Αθήνα τα μέλη της εκπαιδευτικής αποστολής του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας θα επισκεφθούν -εκτός από τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ- ένα Νοσοκομειακό φαρμακείο και θα έρθουν σε επαφή και με τους χώρους παραγωγής και διάθεσης του φαρμάκου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή