Τραγικό τέλος για 30χρονο που αγνοούνταν – Ανασύρθηκε νεκρός από γκρεμό 100 μέτρων

Τραγικό τέλος για 30χρονο που αγνοούνταν – Ανασύρθηκε νεκρός από γκρεμό 100 μέτρων

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός ανασύρθηκε ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε σε γκρεμό 100 μέτρων σε ορεινό μονοπάτι κοντά στην Αράχωβα.

Όπως αναφέρει το lamiareport, οι προσπάθειες εντοπισμού του άτυχου άνδρα σήμανε συναγερμό στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε με δυνάμεις της στην περιοχή προκειμένου να τον προσεγγίσει και να τον ανασύρει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Αστυνομία που ειδοποιήθηκε για τις αναζητήσεις, πρόκειται για έναν  30χρονο Άγγλο, οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα για εργασίες στο Εργοστάσιο της Αλουμίνας.

Ο άτυχος άνδρας δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στη δουλειά του, με τα ίχνη του να έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν βγήκε για πεζοπορία στους ορεινούς όγκους της περιοχής.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στη θέση «Σταυρός» κοντά στο Λιβάδι Αράχωβας και έκτοτε ξεκίνησαν οι αναζητήσεις σε δύσβατα μέρη.

Τελικά, ο 30χρονος εντοπίστηκε νεκρός στον γκρεμό και προσεγγίστηκε λίγο πριν το 12:30 το μεσημέρι από άνδρες της ΠΥ Λιβαδειάς με επικεφαλής τον Διοικητή Πύραρχο Γιώργο Σηφάκη, ενώ δε χρειάστηκε να επέμβει η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που πήρε εντολή να μεταβεί στο σημείο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή