Καρδίτσα: Ανδρας παγίδευσε γάτα σε κλουβί και την χτύπησε με ψαροντούφεκο

Καρδίτσα: Ανδρας παγίδευσε γάτα σε κλουβί και την χτύπησε με ψαροντούφεκο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες μετά την κακοποίηση σκύλου από φαντάρους ένα νέο φρικτό περιστατικό με θύμα γάτα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα ένας άνδρας από την Καρδίτσα παγίδευσε το ζώο σε αυτοσχέδιο κλουβί στην αυλή μονοκατοικίας και το χτύπησε με καμάκι ψαρέματος. Μάλιστα όπως αναφέρει το «thessaliatv.gr» στο σημείο κλήθηκε η κ. Ερμιόνη Γιαννάκου από το φιλοζωικό σωματείο «Διασώζω», η οποία δήλωσε ότι η γάτα έφερε διαμπερές τραύμα χαμηλά στην κοιλιακή χώρα, ενώ το καμάκι προεξείχε δεξιά και αριστερά του κορμιού της περίπου 20 εκ. Αριστερά του κλουβιού βρισκόταν το ψαροντούφεκο το οποίο είχε σχοινί δεμένο μέχρι το καμάκι.

Λίγες ώρες αργότερα το ζώο μπήκε στο χειρουργείο όπου και της αφαιρέθηκε το καμάκι ψαρέματος ενώ νοσηλεύεται και βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 60 ετών κατονομάστηκε από μάρτυρα και πέρασε αυτόφωρη διαδικασία. Στην διαδικασία παρευρέθηκε ως μάρτυρας και η κ. Γιαννάκου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον δράστη και τον καταδίκασε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ. Ωστόσο η ποινή είναι με αναστολή και δίνεται δικαίωμα έφεσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή