Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων προσφύγων στον Έβρο

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων προσφύγων στον Έβρο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στον Έβρο για τον εντοπισμό προσφύγων που αγνοούνται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με το Reuters, ομάδα περίπου 15 προσφύγων προσπάθησε να περάσει το ποτάμι μέσα από το ποτάμι του Έβρου, όπου οι ροές των υδάτων είναι πολύ μεγάλες λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων.

Οι 15 πρόσφυγες κατάφεραν και ειδοποίησαν, μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, για την κατάστασή τους, και έκτοτε αγνοούνται.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νομός του Έβρου βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς η στάθμη των υδάτων των ποταμών Έβρου και Άρδα παραμένει πάνω από το όριο επικινδυνότητας για την πρόκληση πλημμυρών.

Οι στάθμες του ποταμού Έβρου, στο Πύθιο και στο Πέταλο, παραμένουν από το βράδυ της Τρίτης 27 Μαρτίου 2018 πάνω από τα έξι μέτρα, παρά τις εκτονώσεις που επιχειρούνται με το άνοιγμα θυροφραγμάτων στον κάμπο του Πυθίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή