Ατύχημα με στρατιωτικό όχημα της Αμερικανικής Βάσης της Σούδας

Ατύχημα με στρατιωτικό όχημα της Αμερικανικής Βάσης της Σούδας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακή αναστάτωση δημιουργήθηκε το πρωί στον περιφερειακό δρόμο Σούδας – Αεροδρομίου, όταν βαρύ στρατιωτικό όχημα που ανήκει στην Αμερικανική Βάση της Σούδας εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Τροχαία που έσπευσε στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας μέχρι το βαρύ οχημα να απομακρυνθεί από τον δρόμο.

Από το συμβάν δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ενώ σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από την μονάδα, στην οποία αναφέρεται: «Κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης μεταφοράς εξοπλισμού από τη Ναυτικό κέντρο συντήρησης στον κόλπο της Σούδας προς τη βάση του ΝΑΤΟ στο Μαράθι μια νταλίκα η οποία μετέφερε ένα σκάφος γλίστρησε από τον δρόμο. Μια τοπική υπηρεσία ρυμούλκησης απεστάλη στο σημείο του συμβάντος και καθάρισε τον δρόμο για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Λυπούμαστε για την οποιαδήποτε αναστάτωση που προκαλέσαμε στην τοπική κοινωνία σαν αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος και εκτιμάμε την υποστήριξη και την βοήθειά των Ελλήνων συνεργατών μας για την έγκαιρη επίλυση αυτού του θέματος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή