Για οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου κάνει λόγο το Χαμόγελο του Παιδιού

Για οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου κάνει λόγο το Χαμόγελο του Παιδιού

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η εξαφάνιση του μικρού Θανάση παραπέμπει σε μια οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια είχε βρει στην οικογένεια του «Χαμόγελου» την ουσιαστική ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται κάθε παιδί», αναφέρει σε ανακοίνωσή το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ συμπληρώνει πως οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά σε Ελλάδα και εξωτερικό για τον εντοπισμό του ανήλικου παιδιού.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο, απενεργοποιεί το συναγερμό Amber Alert, καθώς οι προσπάθειες των τελευταίων ημερών δεν έχουν αποφέρει «κανένα αποτέλεσμα».

Για οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου κάνει λόγο το Χαμόγελο του Παιδιού-1

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες σε Ελλάδα και εξωτερικό για τον εντοπισμό του 13χρονου Θανάση

Δυστυχώς, ο 13χρονος Θανάσης που μεγάλωνε σε Σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κι εξαφανίστηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 από την περιοχή του Περιστερίου δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με τις Εισαγγελικές αρχές, την Ελληνική Αστυνομία, την Interpol, την πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – MCE), καθώς και με τους συνεργαζόμενους φορείς του οργανισμού σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων.

Παράλληλα, με την ενεργοποίηση του Amber Alert διανεμήθηκαν οι αφίσες της εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση σε αερολιμένες, διασυνοριακούς σταθμούς, λιμενικούς σταθμούς, καθώς και στα περιπολικά οχήματα της Άμεσης Δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που οι έρευνες για ένα παιδί που έχει εξαφανιστεί τόσες ημέρες, δεν έχουν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα, ενώ κάποιες από τις πληροφορίες που προέρχονται από το συγγενικό του περιβάλλον είναι συγκεχυμένες, αποπροσανατολίζοντας τις προσπάθειες εντοπισμού του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, η εξαφάνιση του μικρού Θανάση παραπέμπει σε μια οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια είχε βρει στην οικογένεια του «Χαμόγελου» την ουσιαστική ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται κάθε παιδί.

Όλοι όσοι αγαπούν τον Θανάση, από το Σπίτι που μεγάλωνε, από το σχολείο, από το φροντιστήριο, από την ομάδα του μπάσκετ και από τη γειτονιά τον περιμένουν να γυρίσει πίσω στην ασφάλεια και τη ζεστασιά που του αξίζει!

Παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά -έστω και ανώνυμα- με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή