Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές τη Μ. Πέμπτη

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές τη Μ. Πέμπτη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους που από το απόγευμα στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά και την Ήπειρο θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 23, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 24.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί και κατόπιν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν παροδικά νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανά την Ελλάδα.

Πηγή: meteo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή