Νεκρό βρέφος 40 ημερών στο Ηράκλειο Κρήτης

Νεκρό βρέφος 40 ημερών στο Ηράκλειο Κρήτης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα βρέφος, μόλις 40 ημερών στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μία οικογένεια Ρομά βρισκόταν σε φιλικό σπίτι στον Άγιο Ιωάννη τον Χωστό όταν η νεαρή μητέρα πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν το αγοράκι της προκειμένου να το ξυπνήσει για να το θηλάσει.

Δυστυχώς, το 40 ημερών βρέφος δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα με αποτέλεσμα να το μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως το αγοράκι είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το νοσοκομείο διέταξε την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. «Δεν υπήρξε καμία ένδειξη για κακοποίηση. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας ήταν πως το 40 ημερών βρέφος υπέστη αιφνίδιο θάνατο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost.gr, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.

«Δυστυχώς η οικογένεια δεν μπορεί να αναλάβει τα έξοδα της ταφής του άτυχου βρέφους με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να προχωρήσει την διαδικασία. Η ταφή θα γίνει με δικά μας έξοδα», πρόσθεσε ο κ. Τασσόπουλος.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία ενώ την υπόθεση ερευνά και η Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή