Τρεις συλλήψεις για παραβίαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

Τρεις συλλήψεις για παραβίαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες μέρες συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων στο πλαίσιο των ειδικών αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης πυροτεχνικών ειδών. 

Ειδικότερα: Στις 5 Απριλίου συνελήφθη στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φυλής, 62χρονος ο οποίος εντοπίστηκε σε περίπτερο ιδιοκτησίας του, να διαθέτει προς πώληση 500 κροτίδες. Στις 6 Απριλίου, αστυνομικοί του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής προχώρησαν στην σύλληψη μιας 46χρονης στο Καματερό, η οποία εντοπίστηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας της, να διαθέτει προς πώληση 896 πυροτεχνήματα διαφόρων ειδών και τύπων.

Την ίδια μέρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε στο Ζεφύρι 67χρονος, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του όπου και εντοπίστηκαν 340 κροτίδες.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες και οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τρεις συλλήψεις για παραβίαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή