Αμετανόητος ο βουλευτής για το σύνθημα κατά της Βουλής: Κανείς δεν το εννοεί

Αμετανόητος ο βουλευτής για το σύνθημα κατά της Βουλής: Κανείς δεν το εννοεί

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς πειστικές εξηγήσεις αλλά και χωρίς διάθεση να ακολουθήσει έστω και τυπικούς κανόνες τηλεοπτικού διαλόγου εμφανίστηκε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Α. Φωκάς αναφερόμενος στο υβριστικό σύνθημα κατά του Κοινοβουλίου που ακούστηκε να φωνάζει σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς αν εννοούσε το σύνθημα , ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων απάντησε: «Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το Βούλγαροι. Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές».

Μεταξύ άλλων ο Α. Φωκάς είπε: «Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα»

Είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα ‘Βούλγαροι’ δεν το έχετε ακούσει ποτέ;  Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;»

Όταν ρωτήθηκε για την εισβολή του Ι. Σαββίδη με όπλο στον αγώνα  ΠΑΟΚ – ΑΕΚ , ο κ. Φωκάς προτίμησε να αναφερθεί απλώς στις επενδύσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή