ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε το αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Ολοκληρώθηκε το αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Υπό το σύνθημα «Έξω η Ελλάδα από το Νέο Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα!», πραγματοποιήθηκε το αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα ενώ ακολούθησε πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Οι προσυγκεντρώσεις έγιναν από τις 18:30  στην Πλατεία Κλαυθμώνος από Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Κλαδικές Ενώσεις και Σύλλογοι ΕΒΕ, ενώ στα προπύλαια βρέθηκαν Σύλλογοι Συνταξιούχων και Λαϊκές Επιτροπές της Αττικής και Σύλλογοι Γυναικών.

Λόγω της συγκέντρωσης κλειστή παρέμεινε η κάθοδος Βασιλίσσης Σοφίας, η κάθοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Πανεπιστημίου και η Βασιλίσσης Αμαλίας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας διαδηλωτές πέταξαν αβγά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οδό Β.Σοφίας.

oloklirothike-to-antipolemiko-syllalitirio-toy-pame0

Το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι με την επίθεση των ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας, η περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου εισέρχεται σε νέα φάση κλιμάκωσης των ανταγωνισμών, καθώς συγκεντρώνονται τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις από όλες τις μεριές του κόσμου. Επίσης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα δεν συμμετέχει "στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα", όταν "έχει κάνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τα αεροπλανοφόρα και την αρμάδα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ".

oloklirothike-to-antipolemiko-syllalitirio-toy-pame1

oloklirothike-to-antipolemiko-syllalitirio-toy-pame2