Πτώση Mirage 2000-5: Τι συνέβη με τον ραδιοφάρο στη Σκύρο

Πτώση Mirage 2000-5: Τι συνέβη με τον ραδιοφάρο στη Σκύρο

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο στοιχείο για την μοιραία πτώση του Mirage 2000-5, στην οποία έχασε τη ζωή του ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, ερευνάται, σύμφωνα με το οποίο, ο ραδιοφάρος της Σκύρου που θα έδινε την απαραίτητη βοήθεια κατά τη προσέγγιση του άτυχου σμηναγού στο αεροδρόμιο, ήταν εκτός λειτουργίας.

Όπως αναφέρει το militaire.gr, ειδικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη περιοχή, όπου η ορατότητα ήταν προβληματική, η λειτουργία του ραδιοφάρου ήταν αναγκαία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες , ήταν αυτή η αιτία που οδήγησε στην πτώση του μαχητικού αεροσκάφους.

Το θέμα του ραδιοφάρου που ήταν εκτός λειτουργίας θα απασχολήσει ασφαλώς την επιτροπή εμπειρογνωμόνων που θα συντάξει το πόρισμα για τη συντριβή του αεροσκάφους.

Πτώση Mirage 2000-5: Τι συνέβη με τον ραδιοφάρο στη Σκύρο-1
Πτώση Mirage 2000-5: Τι συνέβη με τον ραδιοφάρο στη Σκύρο-2
Πτώση Mirage 2000-5: Τι συνέβη με τον ραδιοφάρο στη Σκύρο-3

Το θέμα του ραδιοφάρου που ήταν εκτός λειτουργίας θα απασχολήσει την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα συντάξει το πόρισμα για τη συντριβή του αεροσκάφους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή