Τρεις συλλήψεις για ληστείες στα Εξάρχεια

Τρεις συλλήψεις για ληστείες στα Εξάρχεια

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επ' αυτοφόρω σύλληψη τριών υπηκόων Αλγερίας, προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) την στιγμή που επιχειρούσαν να ληστέψουν ηλικιωμένο άνδρα στην πλατεία Κάνιγγος. 

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων, ηλικίας 21, 21 και 22 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, της αντίστασης και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς και για παράβαση των νόμων περί Όπλων και περί Αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, οι δράστες λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσαν με την απειλή πιστολιού από δύο γυναίκες χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα στην περιοχή του Λόφου Στρέφh. Επιπρόσθετα, ένας εκ των δραστών, προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος μίας εκ των γυναικών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάσθηκαν δύο ακόμη περιπτώσεις ένοπλων ληστειών στα Εξάρχεια, και συγκεκριμένα: Στις 25 Μαρτίου σε κατάστημα ψιλικών, όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και στις 2 Απριλίου στο λόφο Στρέφη σε βάρος δύο αλλοδαπών, από τους οποίους αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή