Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε, η δολοφονία του 19χρονου Θωμά τον περασμένο Μάρτιο στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Όπως προέκυψε από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δράστες είναι τρεις Αλβανοί ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Η ανθρωποκτονία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των τριών δραστών και το θύμα πριν τη μοιραία συνάντηση είχαν διαπληκτιστεί τηλεφωνικά, καθώς ο 19χρονος φέρεται να είχε «παραγγέλει» στους τρεις Αλβανούς μικροποσότητα ναρκωτικών που δεν παρέδωσαν ποτέ στον νεαρό.

Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει  τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή