Εξαφανίστηκε 14χρονη στην Αθήνα

Εξαφανίστηκε 14χρονη στην Αθήνα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ενεργοποίηση των αστυνομικών αρχών και του Amber Alert Hellas έχει προκαλέσει η εξαφάνιση της 14χρονης Ντουά Κασέμ στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Τρίτης (24 Απριλίου). 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αmber Alert, η Ντούα υπολογίζεται ότι εξαφανίστηκε στις 04:00 το πρωί της Τρίτης και φορούσε μαύρο παντελόνι, μπλε μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια. 

Η Ντουά έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,65 μ. και ζυγίζει 65 κιλά.

Οπως σημειώνεται από το Amber Alert, η εξαφανίση της Ντούα σημειώθηκε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, κάτι που καθιστά «σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό». 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας

Το Amber Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό.

Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media , αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή