Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, οι νεφώσεις βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα, ενώ σταδιακά βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στην Ήπειρο, το Ιόνιο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Πελοπόννησο, ενώ θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μόνο τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και το Ιόνιο θα πνέουν ισχυροί 6 μποφόρ. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται οι καταιγίδες, οι άνεμοι πρόσκαιρα μπορούν να ενισχυθούν σημαντικά.

Πηγή: meteo.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή