Στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ

Στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη πραγματοποίησε ο αρχηγός του Ναυτικού του Ισραήλ, αντιναύαρχος Έλι Σαρβάτ.

Σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο ΓΕΝ οι δύο αρχηγοί συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας. Στη συνέχεια, ο κ. Σαρβάτ επισκέφθηκε τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, ως εκπρόσωπο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ.

Στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ-1

Ακολούθως ο αρχηγός του Ναυτικού του Ισραήλ επισκέφθηκε το Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης Παλάσκας. Ακόμα, μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες του Αρχηγείου Στόλου, ξεναγήθηκε στον προσομοιωτή υποβρυχίων και επισκέφθηκε πολεμικά πλοία. Τέλος, ο κ. Σαρβάτ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» καθώς και το Ναυτικό Μουσείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή