Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη κοντά στα σύνορα 30χρονος που μετέφερε βαρύ οπλισμό

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη κοντά στα σύνορα 30χρονος που μετέφερε βαρύ οπλισμό

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαρύ οπλισμό μετέφερε ένας 30χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη, χθες στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στην ελληνοαλβανική μεθόριο.

Ο συλληφθείς, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ζει στο Μπεράτι της Αλβανίας, εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα σε δύσβατη περιοχή στο Ασπροκκλήσι. Από την αστυνομική έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι είχε μεταφέρει και είχε κρύψει στην περιοχή, τρία πολεμικά όπλα Kalashnikov, τρεις γεμιστήρες και 42 φυσίγγια, διαμετρήματος 7,62 mm.

Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και μικρά χρηματικά ποσά σε ευρώ και δολάρια των ΗΠΑ.

Τα κατασχεθέντα όπλα, θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή όπλων, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Στην επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συμμετείχαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή