Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας για σήμερα Κυριακή

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας για σήμερα Κυριακή

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άστατος καιρός με βροχές ή τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας αναμένεται για σήμερα Κυριακή.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες σε Βορειοδυτικό Αιγαίο, Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Βόρεια Εύβοια και τις μεσημεριανές ώρες στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 15 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 25 βαθμούς στην Κρήτη, 17 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Θερμαϊκό Κόλπο και το Θρακικό Πέλαγος όπου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κρητικό και Λιβυκό Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Τα φαινόμενα κατά τόπους από το απόγευμα ενδέχεται να είναι ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή