Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστατο καιρό με βροχές ή τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας περιμένουμε σήμερα Δευτέρα.

Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες σε Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο και μετά το απόγευμα στα βορειοανατολικά και αργότερα στην Κεντρική Μακεδονία και το Βορειοδυτικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 14 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση τις πρωινές ώρες στο Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Λιβυκό ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.Αστατο καιρό κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως έως το απόγευμα περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες μέτριοι 5 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανά την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή