Eλληνική γαστρονομία στον αέρα

Eλληνική γαστρονομία στον αέρα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Aegean Airlines είναι εδώ και καιρό η πρώτη μου επιλογή για ταξίδια από και εντός της Ελλάδας. Εχει ανακηρυχθεί επανειλημμένα Κορυφαία Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη (Europe’s Leading Regional Airline) από τη Skytrax. Γνωρίζετε όμως ότι η Aegean κάνει επίσης επίδειξη της ελληνικής γαστρονομίας στον αέρα;».

Με αυτά τα πολύ κολακευτικά λόγια ξεκινάει το άρθρο του στο έγκυρο περιοδικό Forbes ο δημοσιογράφος Αντονι Γκραντ. Πολλοί Ελληνες και ξένοι δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν με τη νέα πρωτοβουλία της Aegean Airlines «Gastronomics», τη δημιουργία δηλαδή ενός νέου μενού για τους επιβάτες Business Class, από τρεις κορυφαίους εκφραστές της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής σκηνής: τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Χριστόφορο Πέσκια και τον Στέλιο Παρλιάρο, οι οποίοι ανέλαβαν να προβάλουν το καλύτερό μας γαστρονομικό πρόσωπο, το πιο αυθεντικό και νόστιμο, σε συνεργασία με τον οινικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Λαζαράκη.

Η Aegean, λοιπόν, ηγείται ενός κινήματος ελληνικότητας. Δίνει ώθηση στις τοπικές κουζίνες, κυρίως όμως δίνει ένα εξαιρετικά πολύτιμο βήμα σε Ελληνες παραγωγούς. Αυτό το τελευταίο είναι το μεγαλύτερο κέρδος, πέρα από την προφανή διαφήμιση για τη χώρα και τον γευστικό της πλούτο. Μια ισχυρή εταιρεία που προτιμούν εκατομμύρια επιβάτες από ολόκληρο τον κόσμο βγάζει «εισιτήριο πρώτης θέσης» σε Ελληνες παραγωγούς και οινοποιούς, σε δυναμικούς, επίμονους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, που αγωνίζονται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό. Σε όλους αυτούς η Aegean δίνει φτερά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή