Προετοιμασίες στην Κρήτη ενόψει της επίσκεψης του πρίγκιπα Καρόλου (φωτογραφίες)

Προετοιμασίες στην Κρήτη ενόψει της επίσκεψης του πρίγκιπα Καρόλου (φωτογραφίες)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Ηράκλειο Κρήτης για την επικείμενη άφιξη του πρίγκιπα Καρόλου και της δούκισσας Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Οπως αναφέρει το cretapost.gr, στις Αρχάνες τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα με συνεργεία του δήμου και εθελοντές να εργάζονται προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στο νησί, την Παρασκευή.

Προετοιμασίες στην Κρήτη ενόψει της επίσκεψης του πρίγκιπα Καρόλου (φωτογραφίες)-1

Το πρόγραμμα στην Κρήτη

Την Παρασκευή 11 Μαΐου ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφτούν την Κρήτη. Θα αφιχθούν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου στις 11.45 απ’ όπου και θα αναχωρήσουν για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Μετά την περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα επισκεφθεί τους χώρους της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής ενώ η Δούκισσα της Κορνουάλης, περίπου στις 13.45, θα μεταβεί στο Οινοποιείο Λυραράκη.

Περί τις 14.30, θα μεταβούν στις Άνω Αρχάνες Ηρακλείου όπου θα ενημερωθούν για το έργο της ΜΚΟ Οργανισμός Ανάπτυξης Ηρακλείου που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης και Ομαλής Ένταξης Προσφύγων στην τοπική κοινωνία και θα συνομιλήσουν με μετανάστες, εθελοντές και μέλη της κοινότητας στο Παλαιό Σχολείο. Τέλος, πριν την αναχώρηση από τη χώρα μας, το Πριγκιπικό ζεύγος θα παραστεί σε παραδοσιακή γιορτή στην Πλατεία των Αρχανών με πολιτιστικές δράσεις και παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης.

Προετοιμασίες στην Κρήτη ενόψει της επίσκεψης του πρίγκιπα Καρόλου (φωτογραφίες)-2
Προετοιμασίες στην Κρήτη ενόψει της επίσκεψης του πρίγκιπα Καρόλου (φωτογραφίες)-3

Πηγή φωτογραφιών: cretapost.gr, ekriti.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή