Καλλιθέα: 56χρονη σκότωσε τον 88χρονο πατέρα της

Καλλιθέα: 56χρονη σκότωσε τον 88χρονο πατέρα της

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη μίας 56χρονης, η οποία σκότωσε τον 88χρονο πατέρα της, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 88χρονος βρέθηκε νεκρός την Τρίτη, 8 Μαΐου, στο διαμέρισμα που διέμενε στην Καλλιθέα. Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι η 56χρονη κόρη του, η οποία φέρεται, μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί του, να άσκησε σωματική βία σε βάρος του.

Ως κίνητρο των πράξεων της φέρονται οι προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα μπαστούνι, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν πρόκειται για το φονικό όπλο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος επήλθε από πολλαπλές κακώσεις καθώς και απώλεια αίματος από τα διάσπαρτα μικρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Η 56χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή