Νέα στοιχεία για τον θάνατο 18χρονου από ιλαρά στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία για τον θάνατο 18χρονου από ιλαρά στη Θεσσαλονίκη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο του 18χρονου ο οποίος είχε προσβληθεί και από ιλαρά και απεβίωσε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε, κατόπιν λεπτομερούς ενημέρωσης, ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Συγκεκριμένα, στις 7 Απριλίου 2018 ο 18χρονος διακομίστηκε διασωληνωμένος στην Α΄ ΜΕΘ του "Παπανικολάου", λόγω βαριάς οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας, αποδιδόμενης σε λοίμωξη. Κατά την διερεύνηση της αναπνευστικής λοίμωξης τέθηκε η διάγνωση της ιλαράς και για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, η κατάσταση του ασθενούς κρινόταν εξαιρετικά σοβαρή εξ αρχής και παρά τις γενόμενες προσπάθειες και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν κατέληξε την Κυριακή 6 Μαΐου (και όχι 8 Μαΐου όπως αρχικά είχε ειπωθεί) στις 8.10μ.μ. Ο ασθενής βρισκόταν σε ιατρική παρακολούθηση από την παιδική του ηλικία, λόγω ανοσολογικού νοσήματος και είχε επιβαρυμένη αναπνευστική λειτουργία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή