Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές τη Δευτέρα

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές τη Δευτέρα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται αύριο, Δευτέρα, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ενώ υπάρχει πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και απόγευμα.

Στα υπόλοιπα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς λίγες σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αίθριος καιρός, με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το ξημέρωμα όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς, όμως στη Δυτική Μακεδονία η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 14 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 27, και στην Κρήτη από 11 έως 27.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα βορειότερα τμήματά του έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Η ορατότητα έως το ξημέρωμα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το ξημέρωμα όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή