ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Επανεμφάνιση» Σώρρα: «Κυκλοφορώ ανάμεσα σας»

«Επανεμφάνιση» Σώρρα: «Κυκλοφορώ ανάμεσα σας»

«Είμαι ελεύθερος, κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος», δηλώνει ο Αρτέμης Σώρρας μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Νουλέζα.

Τονίζει παράλληλα πως η αστυνομία δεν μπορεί να τον εντοπίσει παρά το γεγονός πως καταδικάστηκε τον Μάρτιο του 2017 μαζί με τη σύζυγό του σε οκτώ χρόνια κάθειρξης και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων, μετά από μήνυση που του έκανε ο κουμπάρος του Φώτης Λεμπίδας και πρώην συνεργάτης του.

Ο κ. Νουλέζας σε δηλώσεις του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, επισημαίνει ότι «ο Αρτέμης Σώρρας προβληματίζεται και στεναχωριέται γιατί έχει καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά. Έχει υποστεί ολοσχερή και ολοκληρωτική καταστροφή σε όλα τα επίπεδα».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις, ανέφερε επίσης ότι «συνεχίζω να υπερασπίζομαι τον Αρτέμη Σώρρα όσο έχω εντολή και πληρώνομαι. Εχει δίκιο για το ζήτημα της Τράπεζας της Ανατολής και ότι το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης χρεοκόπησε τη χώρα. Δεν έχω καμία απολύτως ιδεολογική ταύτιση με την Ελλήνων Συνέλευσις, αλλά είμαι ο δικηγόρος του και έχω ιερό νομικό καθήκον να είμαι μαζί του μέχρι τέλους».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος