Πειθαρχικές κυρώσεις για την υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας

Πειθαρχικές κυρώσεις για την υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξάμηνη στέρηση μισθού  και στέρηση εργασιακής εξέλιξης για 2 χρόνια προβλέπουν οι πειθαρχικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη για την υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη.

Τις πληροφορίες δημοσιεύει η εφημερίδα του Ηρακλείου «Πατρίς».

Πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ποινή σε βάρος της διευθύντριας της Αναισθησιολογικής Κλινικής Ρεγγίνας Ρουχωτά, προβλέπει και αυτή στέρηση μισθού αλλά για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ενώπιον των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΔΥΠΕ Κρήτης όπου βρέθηκε στις 23 Απριλίου για να απολογηθεί, η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη επανέλαβε ό,τι είχε εξ αρχής αναφέρει, ότι δηλαδή προχώρησε σε όλες τις ενέργειες που θεωρούσε επιστημονικά ενδεδειγμένες λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Η διευθύντρια της αναισθησιολογικής κλινικής είχε κληθεί ως επικεφαλής του Τμήματος και σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική εφημερίδα, βρισκόταν μεν  σε άδεια και επέστρεψε εσπευσμένα στο νοσοκομείο εκείνη την ημέρα λόγω του έκτακτου περιστατικού που προέκυψε με το κοριτσάκι.

Ωστόσο δεν πρόλαβε να συμμετάσχει εξαρχής στη διαχείρισή του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή